Del

Fjordture rundt i Norge

Planlæg jeres sommerferie i Norge med vores hjælp. Vi har samlet nogle forskellige "pakker" af sommerrejser til Norge, hvor vi har sørget for det hele. Har du brug for en mere skræddersyet rejse til Norge, er du altid velkommen til at kontakte vores hold af rejsespecialister, som står klar til at hjælpe dig med at booke det hele, så du kan komme afsted til Norge i sommerferien og opleve dette flotte land.

Der er utallige muligheder for oplevelser i Norge - men et god sted at starte er vores fjordture i Norge til de smukke Norske fjorde.  

Nedenunder kan du læse om vores mange udvalgte sommerferier til Norge, hvor vi har sørget for hotelovernatninger, transport og evt. oplevelsesture som enten er hele eller halve dage på jeres rejse til Norge.

Oplev Norges flotte natur

Norge kan tilbyde flere tusinde kvadratkilometer af flot natur med smukke bjerglandskaber, frodige fjorde og åer. Helt igennem seværdige omgivelser som vi her hos Norsk Rejsebureau kan hjælpe dig med at komme til og opleve.

Ring på 33 12 45 65 eller kontakt os i dag - så hjælper vi med det hele til jeres fjordtur i Norge.

 • Norge i en nøddeskal fra Oslo

  Norge til vands, til lands og i luften i 4 dage. Denne storslåede rejse fra Oslo via Myrdal, Flåm og Gudvangen bringer dig fra Oslo til Bergen. På fjordcruiset sejler du forbi de smukke landsbyer  Aurland og Undredal. Derefter sejler båden videre ind i Nærøyfjorden, en af Europas smalleste fjorde.

  Læs mere
 • Norge i en nøddeskal fra Bergen

  Norge i en nøddeskal - Norges mest populære heldagstur fører dig til nogle af Norges smukkeste fjord- og fjeldlandskaber. Du oplever den varierende og smukke Bergensbane, den spektakulære Flåmsbane, Aurlandsfjorden, den smalle UNESCO-beskyttede Nærøyfjord og de stejle hårnålesving i Stalheimskleiva. Udgangspunkt er den hyggelige by Bergen.

  Læs mere
 • Rundt om Jostedalsbreen

  Få oplevet et af Norges mest berømte naturområdet på denne 7 dages rejse rundt om Jostedalsbreen. Med 6 overnatninger får I set nogle af Norges fantastiske højdepunkter såsom Flåmbanen, Sognefjorden og Jotunheimen.

  Læs mere
 • Lofoten og Vesterålen

  Tag afsted på en 12 dages rejse i Lofoten og Vesterålen - kåret som "verdens smukkeste ørige". Det er en unik sjælden perle, der vil sætte alle dine sanser på overarbejde! Tørfisk, tang og dramatisk natur.
  Noget af det første der springer dig i møde på Lofoten, er en lidt sød og speciel lugt. Lugten kendetegner Lofoten, for her tørres der torsk i lange baner.

  Læs mere
 • Lofoten og Vesterålen ekspres

  Oplev den spektakulære natur i Lofoten og Vesterålen på denne 6 dages turen med tre overnatninger i Svolvær på Lofoten og 2 overnatninger i Andesnes nord på Andøya i Vesterålen. Mægtige fjeldtoppe, hvide sandstrande og farverige fiskerlandsbyer. Ekstra bonus er at du næsten er garanteret at se hvaler ved Vesterålen. 

  Læs mere
 • Smuttur til Fjordnorge

  En 7 dages tur der byder på fjeldbyer, spektakulære fjorde og fjelde. Du oplever Hardangerfjorden, Sognefjorden, den hyggelige fjeldby Vrådal, for at nævne blot nogle af de mange oplevelser der venter på dig denne fjordtur.

  Læs mere
 • På norske skinner

  Lad bilen blive i Danmark og se Norge fra et helt andet perspektiv. Tog og båd vil transportere jer til to af Norges største byer, Oslo i øst og Bergen i vest,  og det flotte område Flåm inderst i Aurlandsfjorden. En helt utrolig kontrast mellem de tre byer! Slap af på denne 7 dages rundrejse på de norske skinner!

  Læs mere
 • Romantiske Sydnorge

  Strækningen Kristiansand - Stavanger, også kaldet Nordsøvejen, har store kontraster. Turen start med idyllisk skærgård med små kystbyer for derefter at følge snoede veje ind og ud mellem klippeformationer og det ene øjeblik føler man sig blandt fjelde og dale for kort efter atter at være ved kysten med skønne udsigter. Turen skifter fra klippeformationer for gradvist at ændre sig til små fine sandstrande og til slut frodig landbrug når du når Stavanger.

  Læs mere
 • Norske Vestkyst

  Tag med på en 8 dages fantastisk rejse i Vestnorge. Kom helt tæt på nogle af de mest fantastiske fjorde, og opleve de smukke fjelde. Turen byder på områder som fx Fagernes, Molde, Sognefjorden og Lillehammer. En naturskøn ferie for hele familien.

  Læs mere
 • Familie Fjordtur i Sydnorge

  Hold sommerferie i Norge for hele familien. 7 dage rundt i det sydlige Norge fra Kristiansand via Stavanger til Vrådal. Besøg Norges største og sjoveste dyrepark, kun 12km fra Kristiansand. Brug også tiden i fjeldet og tag på en udfordrerende vandretur op til Preikestolen.

  Læs mere
 • Norge fra toppen

  Se Norge fra et helt andet perspektiv! Denne 10 dages rundrejse tager jer forbi nogle af Norges mest berømte udsigtspunkter og byer. Historisk vigtige byer, som Røros, og uvirkelig smukke byer som Geiranger og Balestrand. Få det hele med på denne rejse inklusiv 9 overnatninger.

  Læs mere
 • Trollstigen og Atlanterhavsvejen

  12 dages tur der går til det ypperste af fjordriget. Turen byder på den hyggelige fjeldby Geilo, sognefjorden, Trollstigen, Geirangerfjorden, Atlanterhavsvejen og slutter i Valdres. En tur med fantastiske naturoplevelser

  Læs mere

Fredfyldt fjordrejse

Norge er kendt for sin fantastiske og smukke natur, omkranset af vand og med utallige vidunderlige fjorde. Der er intet så fredfyldt som at køre en tur ud i landskabet, og spejle sig selv side om side med gletsjerne i det klare vand.

Læg dertil lyden fra det rige dyreliv og du kan næsten forestille dig, hvilken befriende fornemmelse det giver, at indånde den friske luft fra den vilde natur i Norge.

Trænger du til at komme væk fra den travle hverdag i Danmark, så er Norge det helt rigtige sted, kun et stenkast fra Danmark.

Hvor ellers finder man flere tusinde kvadratkilometer af skøn natur, hvor børnene frit kan boltre sig, mens I kan nyde hinandens selskab uden at være nervøs for meget andet end, at en sulten elg vil stjæle jeres hjemmebagte sandwiches? 

Fjordture i Rolige omgivelser i Norge

Med et indbyggertal mindre end det danske og et land, der er ni gange større end Danmark er det nemt at forestille sig, hvor rolige omgivelserne i Norge er.

Selvom Norge strækker sig langt nordligere end Danmark, så er klimaet langt mere stabilt end det vi kender fra Danmark. Her kan sommertemperaturerne nemt snige sig op på mellem 20 og 30 grader, mens der om vinteren falder en del mere sne.

Hvad end du er mest til sol eller sne, ski eller joggingsko, så er Norge det helt perfekte sted at nyde en velfortjent ferie.

Norge er uden tvivl et af de lande, der skal besøges inden den dag, hvor træskoene stilles – og uden at have statistisk belæg for denne påstand, så kan Norge kun være med til at skyde den dag endnu længere ud i fremtiden.