Del

Hvilken kahyt skal man vælge?

Ombord på Havila bor man godt og deres moderne og frisk kahytter danner rammen om en god start på ferien. Derfor er det vigtigt at vælge den rigtige kahyt som passer bedst til jer. Om bord på Havilas 4 skibe,  Havila Capella, Havila Castor, Havila Pollux og Havila Polaris kan I vælge mellem 170 kahytter. Den store variation af kahytskategorier tæller alt fra indvendige 2-4 sengs  kahytter, til den helt store luksuøse Lighthouse Suite med egen jacuzzi og balkon. Havila har gjort det nemt at bo godt og lækkert, og her på siden kan I se de forskellige kahytskategorier.

 • Indvendig kahyt

  Indvendig kahyt med plads til 2 personer. Disse kahytter har køjesenge og en mindre sofa. 10 m2. Dette er skibets mindste kahytskategori. I kahytten findes der TV, hårtørrer, gratis Wi-Fi og el-kedel.

  Læs mere
 • Indvendig kahyt Accessible

  Indvendig kahyt med plads til 2 til 4 personer. Disse kahytter har separate senge og 2 overkøjer. 16-18 m2. TV, hårtørrer gratis Wi-Fi og el-kedel. Rummeligt badeværelse som er handicapvenlig.

  Læs mere
 • Seaview Superior double

  Seaview Superior. Her får du udsigt til naturen. Udvendig med plads til 2 personer i dobbeltseng.  Ca. 15m2. TV, køleskab, el-kedel, gratis Wi-Fi. Badeværelse med bruser, hårtørrer.
  Disse kahytter findes også til 4 personer.

  Læs mere
 • Seaview Superior twin

  Seaview Superior. Her får vindue med udsigt til den smukke natur. Udvendig med plads til 2 personer i 2 enkeltsenge.  Ca. 15m2. TV, køleskab, el-kedel, gratis Wi-Fi. Badeværelse med bruser, hårtørrer.
  Disse kahytter findes også til 4 personer med sovesofa

  Læs mere
 • Seaview Accessible

  Seaview Accessible. Dette er den største udvendige standard kahyt. God planløsning med stort bad som er handicapvenligt. Plads til 2 personer i dobbeltseng i tillæg sofa.
  20m2. TV, køleskab, el-kedel, gratis Wi-Fi. Badeværelse med bruser, hårtørrer.

  Læs mere
 • Seaview Deluxe

  Seaview Deluxe er der lagt stor vægt på kvalitet og komfort i interiør. Her er plads op til 4 personer med dobbeltseng og sovesofa eller sofa. 30m2. TV, køleskab, kaffemaskine, gratis Wi-Fi. Badeværelse med bruser, hårtørrer.

  Læs mere
 • Panoramic Deluxe

  Panoramic Deluxe kahyt med vinduer fra gulv til loft. Her kan du føle dig som skipper af skibet. 2 personers kahyt med med dobbeltseng og siddegruppe med bord og stole. 30m2. TV, køleskuffe, el-kedel, gratis Wi-Fi. Badeværelse med bruser, hårtørrer.

  Læs mere
 • Balcony Deluxe

  Balcony Deluxe kahyt med privat balkon. Balcony Deluxe er beliggende på dæk 7. 2-4 pers. kahytter med dobbeltseng og sovesofa til 2 pers. eller sofa. 21,m2. TV, køleskuffe, el-kedel, gratis Wi-Fi. Badeværelse med bruser, hårtørrer.

  Læs mere
 • Juniorsuite med balkon

  Juniorsuite med balkon, dæk 7. For dem der vil have det "ekstra". Kahyt med plads op til 4 pers. 22-25,m2 Kahytten er delt med halvvæg og vendbart TV som kan ses både fra stue og sengen. Gulv til loft vinduer, dobbeltseng og sofa eller sovesofa. TV, minibar, hårtørrer og kaffemaskine. badeværelse med brus/toilet. Adgang til Wi-Fi. Velkomstpakke og Havila Gold er inkluderet.

  Læs mere
 • Lighthouse Suite

  Lighthouse Suite. Eksklusiv og unik suite i nordisk stil med elegance, god plads og separat soverum. I tillæg balkon med egen jacuzzi, hvor du kan nyde stjernehimlen, nordlyset eller midnatssolen. Dæk 9. Kahyt med plads til 2 pers. 45,m2 Stor dobbeltseng. Stue med siddegruppe og spisestuemøbler. Bad med brus og badekar. TV, minibar, hårtørrer og kaffemaskine. badeværelse med brus/toilet. Adgang til Wi-Fi. Velkomstpakke og Havila Gold er inkluderet.

  Læs mere