Del

Skal du på vinterferie? Rejser du aldrig vil glemme

Gode vinterrejser til Norge

Norge har en stærk tradition for skiløb, og de mest udprægede skidestinationer i verden. Vi fører 19 af de mest fantastiske destinationer i Norge, som du kan læse meget mere om på undersiderne under vinterdestinationer. De mest populære skidestinatoner er Hafjell, Trysil, Geilo, Hemsedal og Skeikampen.

Oplevelsesrejser med Norsk Rejsebureau

Vinter i Norge er også mere end bare skiferie; der er en stærk tradition for skiløb og nogle af de bedste skidestinationer i verden i Norge, men også generelt nogle af de mest storslående naturoplevelser i verden, og det fantastiske nordlys.

Disse kan man opleve sammen med Norsk Rejsebureau på vores oplevelsesrejser og udflugter om vinteren i Norge. Vi har f.eks. en nordlys safari til Tromsø, som ligger 360 km nord for Polarcirklen.

Her kan man få unikke og uforglemmelige arktiske oplevelser.

Det er en helt speciel stemning og oplevelse man kan få på disse nordlige egne af planeten.

Smuk natur i Norge

Man er omgivet af natur, havudsigt, åbne sletter og store fjelde, og kan opleve en tur gennem vinterlandskabet på slæde med husky hunde på Husky Safari. Vi har også nordlys cruise, hvor man kan komme helt tæt på og jagte nordlyset fra stort visningsdæk.

Samtidig kan man prøve at komme ud og køre på snescootere i vildmarksområder i det arktiske landskab i det nordlige Norge, eller komme ud og se spæghukkere og pukkelhvaler, hvis man ikke hellere vil ud og opleve de samiske rensdyr.

Der er varierede, rige og eksotiske arktiske oplevelser - oplevelser ingen burde være foruden!

Bestil din rejse til Norge med vores rejsespecialisters hjælp

Læs videre og læs meget mere om vores skirejser, oplevelsesrejser og vinterferie i Norge.

Vi har dedikerede specialister, som kan rådgive og hjælpe med at planlægge din vinterferie og -rejse til Norge. Kontakt os i dag og få hjælp.