Del

Aktiv sommerferie

Sjov for hele familen

Oplev Norge og Sverige på cykel. Trysil og Sälen har nogle af Europas største og mest sjove Cykel baner med skarpe sving og masser af fart. Hele familien kan være med her og det er super sjovt at prøve kræfter med en skibakke uden sne.
Vores cykelpakker består af 4 nætters ophold på Skistar Lodge i en lejlighed til 4-6 personer med eget køkken. BikePass i 3 dage som gør at du kan tage din cykle med op i stoleliften lige så mange gange du vil. Leje af heldæmpet mountainbike inkl. cykelhjelm og forsikring i 3 dage. Vi kan varmt anbefale at man opgrader til Heldæmpet El-Mountainbike. Det gør det hele lidt letterer når man skal op af bakker.     

  • Trysil

    Familievenlige Trysil er Norges største cykel arena for Mountaincykler. Et rigtigt hot spot for cykling om sommeren. Trysil Bike Arena har mere end 100 kilometer naturlige singletracks samt kilometervis af konstruerede stier. Vores cykelpakker består af ophold, BikPass til liften og leje af cykel. Opgrader evt. til El-mountainbike.

    Læs mere
  • Sälen

    I Sälen er der rig mulighed for hele familien at holde en fantastisk sommerferie. Her finders mange forskellige aktiviteter for store og små. Cykelbanerne i fjeldet er helt klart det som tiltrækker mange hvert år, men også de andre aktiviteter som fx Klatreparken og Mountain Tube. 

    Læs mere