Del

Oplevelsesrejser i Norge

Norge er et smukt land, som har meget mere at byde på udover skiferier og skirejser, og som er et meget populært rejsemål blandt danskere og Europæere – af gode grunde. Her hos Norsk Rejsebureau tilbyder vi oplevelsesrejser i Norge som er udover det sædvanlige.

Det er fantastisk at rejse til Norge og med vores oplevelsesrejser til Norge kan du blandt andet komme på Nordlyssafari, Explorer-rejser med Hurtigruten og meget mere.

For at få den bedste rejse og oplevelse i Norge, vil du oftest komme længere ved at få skræddersyet din rejse i samarbejde med eksperter i oplevelsesrejser til Norge. Når du skal udforske et land, kommer du simpelthen længere med dit rejsebudget, med den rette vejledning og inspiration.

En af de primære grunde til at Norge er så populært et rejsemål, er den storslåede natur, heriblandt de fantastiske fjelde, bjerge og dale samt alle skiområderne i Norge, som er helt i verdensklasse. Er du mere til kulturelle aktiviteter, kan du også finde kulturelle oplevelser og historiske artefakter som går tilbage til de storslåede vikinger samt romantiske oldkirker fra middelalderen.


NORDLYSSAFARI OG EKSPEDITIONSREJSER

Se og læs mere om vores Svalbard grupperejse hvor du kan opleve en skøn natur, komme helt tæt på dyrelivet og få en unik chance for at opleve det flotte nordlys i helt seværdige omgivelser.

Svalbard er sidste stop før Nordpolen - og med vores oplevelsesrejse kan du opleve mange spændende polaraktiviteter som fx safari med snescooter, hundeslædetur og meget mere i Svalbards vildmark.


TRADITIONELLE REJSER TIL NORGE

Leder du efter en mere "traditionel" rejse til Norge, har vi selvfølgelig også dette her hos Danmarks største bureau over rejser til Norge. Vi har den meget populære nordlyssafari i Tromsø, hvor du selvfølgelig har gode chancer for at opleve Nordlyset - men også opleve byen Tromsø, som er omgivet af smukke fjelde og unik natur.

  • Svalbard grupperejse

    Svalbard - sidste stop før Nordpolen. Oplev den fortryllende blanding af sneklædt vildmark, gigantiske gletsjere og et fængslende lys. Oplev mørkeperioden på Svalbard og kombiner med de mange spændende polaraktiviteter.

    Læs mere
  • Nordlyssafari Tromsø

    Tromsø –byliv og arktiske oplevelser i ét. Byen er omgivet af fjeld og storslået natur,  som står klar til at tage imod eventyrlystne besøgende. Nordlyset - Oplev det hypnotiserende lysshow på nattehimlen. Lad husky hunde trække slæden gennem et glitrende vinterlandskab eller jagt nordlyset til vands. Mulighederne er mange...

    Læs mere