Del

Voss - ​Slaraffenland for alle naturelskere og børnefamilier

Midt i Fjord Norge kun 2 timers kørsel fra Bergen finder du destinationen Voss. Voss har siden starten af 1900 tallet være et yndet feriemål for mange velhavende Nordmænd, og selv den i dag rigt besøgt. Voss er en helårsdestination med ski om vinteren og masser af sommeraktiviteter om sommeren. Med sin placering midt i Fjord Norge er mulighederne mange for at komme ud og prøve kræfter med mange spændende oplevelser.

Voss by

Voss centrum er hyggelig med små cafeer og butikker. Her er der mulighed for at få en bid mad og handle ind til turen. Hold picnic nede ved søen som mange af de lokale gør, eller tag bussen til Myrkdalen for at vandre og spise en god frokost i fjeldet. Voss ulmer af liv om sommeren, og må siges at være blandt et af Norges smukkeste områder. Dybe dale og høje fjelde er kun nogle af de imponerende scenerier du kan opleve i Voss området.

Aktiviteter samlet ét sted

Voss byder på mange spændende familieaktiviteter og udfordrende udflugter.
Fra alle hoteller og hytter er der kun en kort kørsel hen til fx den populære raftingstation, hvor I kan prøve kræfter med elvens brusende bølger.
Tag på en af de mange vandreture eller lej cykler for en dag.
Ekstrem sportsopvisning - hvert år er Voss værtsby for nogle af verdens bedste udøvere af ekstremsport. Oplev fx BMX cykling og faldskærmsudspringerne der laver akrobatiske opvisning mens de daler ned med over 200 km. i timen. Dette finder i juni.