Del

Hurtigrutens flåde

Tag på en interaktiv 360 graders tur rundt på de fleste skibe og se alt fra kahytter til restauranter. 

Hurtigruten består af en flåde på 14 skibe, hvoraf de 10 sejler op langs den norske vestkyst. Hvert skib har sin helt egen stil og design, fra kunstværkerne ombord til skibets farver og interiør. På trods af deres forskelligheder, giver de alle, den samme intime rejseoplevelse som vi her hos Norsk Rejsebureau er så stolte af.

Ombord kan du hygge dig i de store og komfortable saloner, med panorama udsigt til noget af verdens smukkeste natur, der stille glider forbi.
Alle skibene, bortset fra de ældre og mindre fartøjer, har et lille bibliotek, hvor du kan fordybe dig i en god bog, og en café, der serverer snacks og drikkevare 24 timer i døgnet. Flere af de nye skibe har også spabad og motionsrum, så du kan holde dig i form eller bare slappe af endnu mere.

Ombord vil du tydeligt kunne se de tætte bånd til kystsamfundene. Da Hurtigruten fungerer som en kystrejse og samtidig er et transportmiddel for folk langs kysten, har den en unik position i det norske kystliv. Når du går om bord på et af Hurtigrutens skibe, går du om bord på en traditionsrig rejse, der har varet i over 120 år.

Du vil opleve et behageligt tempo om bord, udsøgt mad og smuk natur i hyggeligt selskab med andre rejsende.

Du kan vælge blandt et stor udvalg af komfortable kahytter. De varierer i størrelse og placering - nogle gange inden for samme kategori. En hovedregel er, at de kahytter, der ligger på de højere dæk, har et stort vindue, mens de på lavere dæk har koøje.

Se skibe (åbner i nyt vindue)