Del

Antarktis

Tag Frankrig, Tyskland og Spaniens samlede landarealer og læg dem sammen og gang herefter med ti, så har du størrelsen på Antarktis.
Dette unikke verdenskontinent er ubeboet og her hersker stilheden sammen med dyrelivet. Her finder kun forskere og et fåtal af turister frem.
DU KAN BLIVE EN AF DEM !

En ekspeditionsrejse til Antarktis, hvor oplevelserne venter – bag hvert et isbjerg vi passerer, skjuler sig en ny seværdighed. Uendelige horisonter, isbjerge i alle farver og faconer, hvaler og ikke mindst mødet med tusindevis af pingvinger og de nuttede sæler.
Rejs med åbent sind og forvent det uventede, når du deltager på en af Hurtigrutens rejser til Antarktis. Du vil helt sikker få minder for livet når vi rejser mod Jordens koldeste, tørreste, mest vindomsuste og mest fjerntliggende kontinent. Undervejs overvældes vi af naturens magt og det myldrende dyreliv. Landgange på isolerede strande, møde med det utrolige dyreliv i uforglemmelige landskaber. Kajakture mellem flydende isbjerge eller overnatning i et telt under stjernerne.

3 EKSPEDITIONSSKIBE - MS FRAM, MS FRIDTJOF NANSEN, MS ROALD AMUNDSEN

De 3 skibe er specialbygget til at sejle i polarhavene og det kan lægge til, hvor få andre skibe kan. Dette betyder at du ofte kan komme helt tæt på ....
Det meget erfarende mandskab om bord og ekspeditionsteamet benytter enhver chance for at foretage landgange. De moderne polarcirkelbåde (kraftige gummibåde) gør det hurtigt, enkelt og sikkert at komme i land, for at besøge forladte hvalfanger-stationer, aktive og forladte forskningsstationer eller småøer med store pingvinkolonier eller andet dyreliv.
Vi gør opmærksom på at sproget om bord samt foredrag hovedsagelig vil foregå på engelsk og tysk.


På disse ekspeditioner hersker elementerne. Vejr, vind og isforhold har indflydelse på sejlplanen. Sikkerhed er altafgørende, og kaptajnen bestemmer den endelige rute i løbet af rejsen. Derfor er rejseplaner blot en indikation af, hvad man kan opleve, og hvorfor hver ekspedition med Hurtigruten er speciel.