Del

Skiferie til Sälen Lindvallen og Högfjället

Sälen, Sveriges største alpin destination. Sälen består af hele 4 skiområder der ligger som perler på snor. Lindvallen og Högfjället (sammenhængende), Tandådalen og Hundfjället, der tilsammen skaber varieret skiløb med over 100 forskellige løjper – i alle retninger. Her finder både små og store skiløbere de mest fantastiske muligheder for at udvikle deres evner på ski.  
For de yngste er Sälen et særligt sted, her tager maskotten Valle børnene med på nye skieventyr i de særlige børne og eventyrområder. 
Sälen har også Nordeuropas største tallerkenliftområde med en række gode børnebakker med rullebånd til de mindste, en af Sveriges stejleste præparerede piste, Väggen på Hundfjället. Flere parkområder samt fede off-pisteområder til dem, der virkelig søger efter udfordringer. Alt tæt på hyggelige hytter og lejligheder i de skønne vinteromgivelser.

Lindvallen – Högfjället er koblet sammen via transportlift. Med ski & Badebussen kommer nu nemt omkring mellem alle Sälens skiområder. Bussen er gratis når du har SkiPass.

SKILØB LINDVALLEN

SKIFAKTA: 37 lifte / 44 piste: 18 grønne, 6 blå. 14 røde 4 sorte. I alt 40 km priste. Længste neddfart 1.800 m, Faldhøjde 303 m. 1 Snow Parks.
Skiløb for dig der kan lide store skønne carvingsving på brede boulevarder. Ved Söderåsen Express findes 2 sorte piste med Sälens største faldhøjde på 303 meter.
Ingen tvivl, Lindvallen er stedet, hvor børnene er i centrum. Sjov i bakken, masser af leg og eventyr og selvfølgelig kommer Valle forbi og hilser på alle. 3 børneområder.

SKILØB HÖGFJÄLLET

SKIFAKTA: 9 piste: 7 grønne, 2 blå.
Er du glad for brede, skønne bakker blå og grønne, så er dette stedet. Det mindste af Sälens områder, men forbundet via en transportlift til Lindavllen, som sikrer en nem adgang til mange piste. I det hyggelige naturskønne område kører 3 slæbelifte til toppen, på den modsatte side ligger børneliftene der kører op mod hotellet. Alle de brede skibakker fører ned til samme sted. Högfjället ligger smukt i fjeldlandskabet med flere præparerede langrendsløjper og adgang til 200 km afmærkede langrendsspor oppe i fjeldet. I Högfjället ligger Sälens Högfjällshotell med 3 restauranter i White Guide (listen over Sveriges bedste restauranter og caféer), barer og en natklub.

BØRNENES LINDVALLEN

Ingen tvivl, Lindvallen er stedet, hvor børnene er i centrum. Sjov i bakken, masser af leg og eventyr og selvfølgelig kommer snemanden Valle forbi og hilser på alle. Hele 3 områder for børn.
Lindvallen er et af de populæreste og har et af Europas største sammenhængende områder til børn,

Valleberget. Børneområdet, ved Experiumtorget, det rene eldorado for seje, små skiløbere. De kan boltre sig i sikre omgivelser med enkle lifte, (de fleste tallerkenlifte), rullebånd og blide bakker, der giver den perfekte start på enhver nybegynderes skikarrierer. I området: varmestue, restaurant, grillplads, toiletter, Café, legeplads, SkiStarshop og skiskole.

Sydpolen ved Söderåsen Express her kan de første sving kan praktiseres i fred og ro. Tallerkenlift, rullebånd og grønne nemme piste. Det er også her man finder Valle Skiland med sjove Valle-figurer. I området: Varmestue, grillplads, toiletter, SkiStarshop og Café.

Sälfjällstorget her er der både tallerkenlifte, rullebånd og børnevenlige pister på en behagelig afstand fra parkering og supermarked. Sälfjällstorget er det perfekte område for den mindre skiløber, da her ofte er lidt langsommere tempo.
I området: varmestue, restaurant, grillplads, toiletter, Café, SkiStarshop Concept Store og skiskole.

BØRNENES HÖGFJÄLLET

Børneområdet ligger på solsiden,  ligger på vejen ned fra hotellet. Her er flere tallerkenlifte og rullebånd og Knattesvängen – en grøn pist med sjove figurer. Kælkebakke og børnepasning ligger i området.
I området: toiletter, café, varmestue, grillplads, restaurant, SkiStarshop, skiskole.

VALLES SKISKOLE

Tager imod børn fra 3-9 år. Sammen med nye skikammerater tager børnene ud på spændende eventyr i varieret terræn i skiområdet og finder glæden ved at lære nye ting og udfordre sig selv. Snemanden Valle dukker op ved flere lejligheder i løbet af skiskoleugen.

Valles vinteruger i Sälen

Valles vinteruger giver børn til og med 6 år gratis gruppeskiskole, skileje, SkiPass
i ugerne 2-5 (ankomst 6/1 - 28/1) og 15 (ankomst 6/4-7/4). Der er begrænset antal pladser - først til mølle. Derfor er det en god ide at bestille plads med det samme.
Betingelse for det uimodståelige tilbud: Samtidig skal du bestille ophold i en Skistar bolig samt bestille liftkort til min. 1 voksen i min 4. dage.
Bestilles senest 26/10/23

SNOWBOARD

SkiStar Snow Park Lindvallen er til alle. Parken har sværhedsgrader fra nem grøn til middelsvær rød line og er opdelt i flere niveauer med forskellige bane. Over 40 rails og 10 hop plus en masse sjove feautres. Parken er placeret ved stoleliften Gustav III.

LANGREND

I og omkring Lindvallen er der varierede langrendsløjper. I skov, på fjeldet, på oplyste spor og lidt for enhver løber. Der er runder på 2, 3, 5, 6,2 km som udgår ved Snötorget. 2 af dem er oplyste spor. Ved Gubbmyren udgår der i let kuperet skovterræn løjper på 2, 5, 7, 10 km.

BOLIGOMRÅDER LINDVALLEN/HÖGFJÄLLET

Næsten alle boliger i Lindvallen ligger ved et af de 4 torve: Söderåstorget, Experiumtorget, Gustavtorget og Sälfjällstorget. Uanset, hvilket område i vælger, er der aldrig langt til enten lift, pist eller oplevelser uden ski. Norsk Rejsebureau har både hyggelige hytter og flotte lejligheder, nye som ældre, fra 4 til 16 personer. Overnatningsmulighederne er så mange og alle ledige boliger kan søges / bestilles online på www.norskrejsebureau.dk

 Liftkort og skileje priser 2023/24 - alle priser er i DKK

AKTIVITETER

Spændende, actionfyldte og sjove aktiviteter for hele familien.

 

DET EKSTRA

Experium – i Lindvallen, er en helt enestående oplevelsesverden, hvor der er alt fra eventyrbad og indendørs surfing til 3D-biograf, bowling, shopping, god mad og afslappende spabehandlinger. I samme bygning er der også fitnesscenter og legeland med børnepasning.
Køber du SkiPass + bad får du ubegrænset adgang til Experiums eventyrbadet.
I Lindvallen er det et stort udbud af madoplevelser: frokost og middagsrestauranter, caféer vaffelstuer, alle beliggende i skiafstand til lift og pist. Stort supermarked og skibutikker.

Søg og bestil online din favorit hytte/lejlighed i Sälen.

Klik på knappen "Søg Ledige Boliger" øverst til højre.

Boligbeskrivelser samt foto vises i søgeresultatet.