Del
 • Geiranger med Trollstigen-passet

  En hel dag med Geirangerfjordens skønhed! Geiranger Fjord er omgivet af snedækkede tinder, overdådige vandfald og en frodig og skiftende vegetation. Området er kåret af National Geographic som verdens mest uberørte rejsemål. Turen starter med en køretur op ad den stejle Ørneveien. Fra toppen er der en storslået udsigt over fjorden.

  Bergen - Kirkenes

   

 • Nidarosdomen og Ringve musikmuseum

  Det er kun ganske få byer, der har haft held til at bevare deres intimitet så godt som Trondheim, der er Norges tredjestørste by. Hyggelig og informativ bustur til Nidarosdomen og Ringve Musikkhistoriske Museum med stop undervejs.

  Bergen - Kirkenes

 • Byrundtur i Tondheim

  En gåtur gennem Trondheim er en rejse gennem byens 1000-årige historie. Vi besøger Nidaros Domkirken, opleve den charmerende arkitektur de små butikker og restauranter og besøger markedstorvet.

  Kirkenes - Bergen

 • I Kajak på Nidelven

  Oplev Trondheim fra en helt anden side! Vi padler langs Nidelven der strækker sig 30 km. Vi padler ikke alle 30 km, men tager afstikker ind i byens kanaler. Friskluft, naturoplevelse, og smukke udsigter undervejs.

  Bergen - Kirkenes

 • Cykling i Trondheim

  Trondheim har satset meget på at blive den mest cykelvenlige by i Norge. Byen har i dag over 5 km røde cykelbaner i gaderne i centrum. Hyggelig tur fra skibet og bl.a. gennem det historiske Bakklandet, hvor du skal prøver cykelliften Trampe – verdens eneste af sin slag. 

  Bergen - Kirkenes

 • Svartisen-gletsjeren

  Et af naturens smukke vidunder. Svartisen, som ligger i nærheden af Ørnes, er Norges næststørste gletsjer. Den dækker med sine 60 tunger, 370 km2. Fra Ørnes får vi en guidet bustur gennem smukke omgivelser til Holandsvik, hvor vi stiger ombord i en båd for en 10 minutters tur over fjorden. På busturen tilbage, passerer vi Saltstraumen.

  Bergen - Kirkenes

 • Vandretur ved Bodø

  Den arktiske kyst ved Bodø er rammen for denne guidet vandretur. Naturen er integreret i den norske kultur, "Friluftsliv" - et norsk udtryk, der betyder udendørsliv, og dette får vi forståelse af på turen. Kyndige guider leder os igennem kystkulturen, historien og geologi i området. 

  Kirkenes - Bergen/Bergen - Kirkenes

 • Oplev Bodø og Saltstraumen

  Turen starter med en kort bus sightseeingtur gennem Bodø, Nordnorges næststørste by, beliggende lige nord for Polarcirklen. Vi fortsætter ti kilometer gennem et fantastisk kystlandskab det legendariske Saltstraumen - verdens kraftigste tidevandsstrøm med vandhastigheder op til 22 knob (40 km/t). Saltstraumen har fascineret mennesker i generationer.

  Bergen - Kirkenes

 • RIB-safari til Salstraumen

  Spændende tur til Saltstraumen, hvor du vil kunne opleve verdens kraftigste tidevandsstrøm. Der sejles i hårdføre gummibåde – der styres af meget erfarne og kyndige skippere. Gode chancer for at se ørne, nyde det formidable landskab og se dele af den kaledonske foldebjergkæde.

  Bergen - Kirkenes

 • Mød vikingerne i Stamsund

  På Lofotr Vikingemuseum har man rekonstrueret den største vikingebygning, der nogensinde er fundet. Høvdingen og husets frue inviterer til vikingefest og et dejligt festmåltid og hjemmelavet mjød i gildesalen. Oplev magien og spændingen, når de ofrer til Guderne. 

  Bergen - Kirkenes

 • Lofotens seværdigheder

  Lofotens seværdigheder bringer os ud til maleriske fiskerbyer omgivet af en fantastisk kulisse af fjelde og havet. Vi besøger gallerier, Lofoten Museum og Lofoten-katedralen i Vågan. 

  Kirkenes - Bergen

 • Den arktiske hovedstad Tromsø

  Tromsø er den største by omkring polarcirklen. På denne udflugt besøger du Polaria, som er et center med et museum, akvarium og meget mere.

  Bergen - Kirkenes

 • Landskaber og huskier

  250 slædehunde og hvalpe er klar til at charmere dig i Tromsø Villmarkssenter på Kvaløya (Hvaløen), der ligger i et smukt naturområde med udsigt over havet og fjeldene. Du bliver introduceret til hundeslædekørsel og præsenteres for verdens længste hundeslæderace, Iditarod, gennem billeder og film.

  Bergen - Kirkenes

 • kajaktur i Tromsø

  Hav det sjovt samtidig mens du nyder den smukke arktiske natur omkring Tromsø. Fjeldene er en fantastisk kulisse medens vi bevæger os lydløst gennem de næsten uberørte farvande for at komme tæt på det marine dyreliv. Muligheden er der for at se vilde dyr som fugle, fisk og sæler på tæt hold.

  Bergen - Kirkenes

 • Nordkap

  Under rejsen med Hurtigruten krydser vi 71. breddegrad på vej mod Nordkap, der er kontinentets nordligste punkt. Husk fotografiapparat, du får spektakulær udsigt og du kommer måske aldrig længere mod nord!

  Bergen - Kirkenes

 • Fuglesafari Honningsvåg

  Skøn sejltur til den lille fiskerlandsby Gjesvær, med fortællinger om den lokale flora og fauna. Fra skibet kan du observere Finmarkens største flokke af søpapegøjer sammen med store mængder af ridere.

  Bergen - Kirkenes

 • Besøg i fiskerbyer

  På denne udflugt opleves de 2 autentiske fiskerbyer Kamøyvær og Skarsvåg. Undervejs hører vi om naturen, lokal kultur og ikke mindst historien fra regionen.

  Kirkenes - Bergen

 • RIB ekspedition til Nordkap

  RIB ekspedition til Nordkap, rejs som en ægte opdagelsesrejsende. Oplev spektaktulær natur og fugleklipper, Vi besøger verdens nordligste fiskerleje Skarsvåg, med tur til Kbjergformationen Kirkeporten. Beundre Nordkap-plateauet fra havsiden. -Og nyder udsigten fra Nordkappen, *Europas nordligste punkt. 

  Bergen - Kirkenes 

 • Samernes kultur

  Få en smagsprøve på samernes kultur, historie og levevis på halvøen Nordkyn. Inkluderet kort sightseeing-tur gennem den traditionelle fiskerlandsby Ljøllefjords centrum. Vi inviteres ind i en lavvo (tipi-telt), med servering af dampende varm suppe og joik-sang.

  Bergen - Kirkenes

 • Den russiske grænse

  I Kirkenes mødes øst og vest. Byen er vendepunktet for din rejse med Hurtigruten. Turen starter med en kort tur rundt i byen, inden vi forsætter med at kører dybt ind i det overraskende frugtbare landskab.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

 • Bådtur på elven til Ruslands grænse

  Elv-båden ligger klar i Kirkenes for at sejle os op ad Pasvikelven, en elv med en kulturel historie, der går tusinder af år tilbage. Mens vi sejler fortæller guiden om samernes historie, helgenprinserne Boris og Gleb, munken Sankt Trifon fra Pechengaklosteret. Ved grænsen går vi i land og hører lidt mere om Norges forhold til sin nabo mod øst, Rusland. 

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

 • ATV/Quad-safari til den russiskegrænse

  For dem der elsker action og spænding! Vi starter med en testkørsel i et mindre trafikeret område, inden turen går op til udsigtspunktet ”Kjerringstupet” tæt på Kirkenes. Så går turen gennem byens centrum med et stop undervejs før vi når grænsen mellem Norge og Rusland.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

   

 • Kongekrabbe-ekspedition

  Fang kongekrabber, og nyd et overdådigt måltid, hvor du kan spise lige så mange du vil!! Tag med på en fantastisk tur med RIB-både ud på havet, hvor du vil se hvordan man fanger og tilbereder kongekrabber.

  Bergen - Kirkenes/Kirkenes - Bergen

   

 • Morgenmad på Nordkap

  Stå tidligt op, for at spise morgenmad ved ​​verdens ende er en oplevelse med en fantastisk udsigt. Nordkap-plateauet hæver sig 307 meter over det larmende Arktiske Ocean, du er kommet til "verdens ende"! På turen vil du se et malerisk sceneri med en klippekyst, der kaster sig lige ned i Ishavet, åbne sletter og hyggelige fiskerlandsbyer. 

  Kirkenes - Bergen

 • Verdens nordligste by

  Hammerfest der blev grundlagt i 1789, er verdens nordligste by. Når vi ankommer Hammerfestl, kører bussen os til Meridianstøtten, der står på UNESCO’s verdensarvliste.

  Kirkenes - Bergen

 • Midnatskoncert i Ishavskatedralen

  Den smukkeste måde at opleve Ishavskatedralen i Tromsø, er at nyde lysinfaldet fra måneskæret igennem de udsøgte glasmosaikvinduer og den meget smukke koncert der spilles her ved midnat.

  Kirkenes - Bergen

   

 • Fjeldvandretur i Hammerfest

  Oplev en fjeldtur med panoramaudsigter og kulturelle indslag. Vi går gennem Hammerfests eneste skov, Jansvannskogen, og hele vejen op til fjeldtoppen. Stien er stejl og kræver god styrke og udholdenhed. På en klar dag kan man nyde den endeløse udsigt over Barentshavet og øerne Melkøya, Sørøya og Seiland.

  Kirkenes - Bergen

 • En smagsprøve på Vesterålen

  Fra Harstad til Sortland. Se verdens nordligste middelalderkirke, der er et af Norges vigtigste kulturminder. Hinnøya - Norges største ø - med udsigt over smukke fjorde. Gullesfjord krydses med færge og vi fortsætter derefter langs Sigerfjord til Sortland. Dette er en stor oplevelse på alle årstider!

  Kirkenes - Bergen

 • Lofoten øerne

  Lofoten er kendt for de dramatiske og ofte myte omspundene bjerge og de maleriske fiskerlandsbyer, men Lofoten er meget mere end dette. Her findes også stille bugter, hvide sandstrande, beskyttede fjorde og store grønne landbrugsområder. 

  Kirkenes - Bergen

 • Havnørnesafari

  Lige nord for Trollfjorden sejler vi ud i et mindre fartøj for at se fuglenes konge havørnen med et vingefang på op til 2,7 meter helt tæt på. Fugle interesserede kan se frem til en stor mangfoldighed af arter i et varieret landskab. 

  Kirkenes - Bergen

 • Lofoten til hest

  Ridetur på  islandske heste gennem Lofotens storslåede natur. Turen er en stor naturoplevelse for både begyndere og erfarne ryttere. Vi hentes tidligt om aftenen på havnen i Svolvær og kører til  Hov Hestegård i Gimsøy.

  Kirkenes - Bergen

 • RIB-tur i Lofoten

  Eventyrlig speedbådtur på Lofoten i højhastighed i en vild natur. Den erfarne skipper tager os med til en lagune med hvide sandstrande omgivet af små øer og skær. Her lever Europas største rovfugl, havørnen, som der er gode chancer for at se ude over havet.

  Kirkenes - Bergen

 • UNESCO - listens Vega skærgård

  Mellem Sandnessjøen og Brønnøysund lige syd for Polarcirklen ligger øgruppen Vega, der består af snesevis af øer. Turen går via et utal af øer, holme og rev til den gamle fiskerihavn i Nes på Vega. Lær om øernes edderfugle-erhverv, herunder bygning af reder og små huse til fuglene, beskyttelse af rugende fugle og høst og rensning af de dyrebare dun.

  Kirkenes - Bergen

 • Norges lakseeventyr

  Lær noget om fiskeopdræt og livet i havet i Norge der er et af verdens største eksportlande af fisk og skaldyr. Turen starter med bus fra Brønnøysund og byrundvisning, inden vi passerer sundet ad den fantastiske Brønnøusundbro og fortsætter til Toft og Norsk Havbrukssenter.

  Kirkenes - Bergen

 • Trondheim og Nidarosdomen

  Trondheim er en stor by efter norske standarder, men den har alligevel formået at bevare meget af den lille bys charme og intimitet. Trondheim er en kontrastfyldt by. Oplev den imponerende Nidaros domkirke, der er bygget i gotisk stil. 

  Kirkenes - Bergen

 • Atlanterhavsvejen

  Kør med ad en af verdens mest fantastiske veje der bugter sig 8,274 km gennem et natur overdådigt landskab og otte broer. På vejen besøger vi Kvernes Stavkirke, der ligger smukt på Averøy. På Bjartmars Favorittkro får vi serveret husets specialitet, klipfisk med frisk brød.

  Kirkenes - Bergen